Секция Образование по математика и информатика - ИМИ 
 

Новини
Уебинари и конференция по проекта Scientix

Национален семинар "Изследователски подход в математическото образование"

Онлайн състезание "ВИВА Математика с компютър"Прочетете още »

'Science in School'


'Science in School' е европейско списание за популяризиране на добри практики в преподаването на природни науки. То включва не само биология, физика и химия, но също математика и науки за земята, като набляга на най-доброто в преподаването и най-новите изследвания и насочва вниманието върху интердисциплинарната работа. Съдържанието включва преподавателски материали, последни открития в природните науки, образователни проекти, интервюта с млади учени и вдъхновяващи учители, рецензии на книги и европейски форуми за учители.

'Science in School' е достъпно безплатно. Онлайн статии се публикуват на много европейски езици, а печатното издание се разпространява на английски. Първоначално подкрепяно от Европейската комисия, списанието се публикува и финансира изцяло от EIROforum - съвместен орган на седемте най-големи междуправителствени изследователски организации в Европа.

Поканваме учителите да ни помогнат чрез:

· Изпращане на статии за публикуване
· Участие в редакторския съвет и помощ при определяне на статиите за публикуване
· Превод на статии на техния език.

За да се абонирате, да научите повече за списанието или да прочетете всички наши статии, посетете: www.scienceinschool.org

 

 

Виртуален
училищен
кабинет по
математика

 

Квалификационни
курсове за
учители

 
Последна актуализация 15-12-2018