Национален семинар по математическо образованиe

Изследователският подход в математическото образование

НСО 2014

Анкета за участниците в Националната конференция Scientix

Умоляваме всички участници да попълнят анкетата с въпроси за участието им в Националната конференция Scientix, 7-8 декември 2014 г. Анкетата е анонимна, съдържа 7 въпроса и попълването й отнема само няколко минути.

Благодарим предварително!

Видеозаписи от Националната конференция Scientix

Преди да се потопите отново в преживяното по време на Националната конференция Scientix, 7-8 декември 2014 г., да си припомним думите на д-р Агеда Грас-Веласкес, ръководител на проекта Scientix, която сподели, че й е направила изключително впечатление създадената атмосфера на активност, добро разположение на духа и предизвикването на толкова много изказвания 🙂

Дискусия „Компетентностите в дигиталния свят“
Представяне на проекти
S. Ceretkova – Supporting actions for teachers in promoting IBL

Национална конференция Scientix

image_galleryНационална конференция Scientix – България

 7-8 декември 2014

ИМИ-БАН

На 7 и 8 декември 2014 г. в ИМИ-БАН се проведе Национална конференция Scientix за образованието по математика, информационни технологии, природни и инженерни науки.

В конференцията участваха учители, изследователи, експерти и ръководители в областта на образованието. Бяха представени и обсъдени съвременни постижения на изследователския подход в международен контекст и беше споделен опитът от използване на ресурси от платформата на Scientix.

Програма на Националната конференция Scientix

 

Национален семинар по образование © 2014